صنایع غذایی بررسی تکنولوژي توليد ماکاروني

تحقیق توليد ماکاروني ,فنی و مهندسی+ بررسی تکنولوژي توليد ماکاروني

پروژه رشته مهندسی صنایع غذایی، بخشی از مقدمه: هر چند توليد ماكاروني از يك ريشه تاريخي منشا مي گيرد اما به طور وسيع د رقرن بيستم با تغييرات اساسي وارد بازار مصرف عمومي و تجارت گرديد در اوليل اين قرن و قبل از صنعتي شدن توليدات تهيه و توليد اين محصول بصورت خانگي و يا به مقادير کم، درکارگاههاي کوچک …. دسته بندی: فنی و مهندسی » صنایع غذایی تعداد مشاهده: 4200 مشاهده فرمت فایل دانلودی:.zip فرمت فایل اصلی: doc تعداد صفحات: 117 حجم فایل:88 کیلوبایت

دریافت

بررسی تکنولوژي توليد ماکاروني+ دریافت پرسرعت

بخشی از مقدمه:هر چند توليد ماكاروني از يك ريشه تاريخي منشا مي گيرد اما به طور وسيع د رقرن بيستم با تغييرات اساسي وارد بازار مصرف عمومي و تجارت گرديد در اوليل اين قرن و قبل از صنعتي شدن توليدات تهيه و توليد اين محصول بصورت خانگي و يا به مقادير کم، درکارگاههاي کوچک انجام مي شود و در مجموع مقدار قابل توجهي را در بر نمي گرفت. طبق بررسي، از سال 1850 ميلادي توليد بصورت ماشيني وصنعتي با ابداع و اختراع ماشين هاي پرس كننده خمير شروع شد مجموعه اي از اين ماشين آلات متشكل از يك سيستم ورز دهنده خمير (kneading device) با پيستون و سيلندر مربوطه و يك صفحه مشبك كه منتهي از يك مارپيچ بودند كارتوليد را در مقياس صنعتي شروع كردند. در آغاز قرن بيستم لوازم موجود براي ساخت ماكاروني شامل مخلوط كن و پرس و قفسه هاي مخصوص خشك كردن ساخته شدند در سال 1934 يك شركت فرانسوي كه قبلا اكسترودر هاي ساده مي ساخت سيستم پيوسته را جايگزين نمود و در همان سالها سوئيسي ها پرس هاي مداوم اتوماتيك را مورد بهره برداري قرار دادند امروزه اين ماشين آلات به سيستم هاي توليد پيوسته تبديل شده اند و مي توانند با ظرفيت هاي بسيار بالا كار كنند استفاده نيروي انساني براي اين سيستم ها نيز بسيار اندك است توليد در اين سيستم ها نيازمند دقت فراوان  و ماده اوليه همگون مي باشد.فهرست مطالب:مقدمه و تاریخچه       فصل اول:۱-۱- بخش اول : گندم و ویژگیهای آرد ماکارونی      ۲-۱- بخش دوم : انواع ماکارونی      ۳-۱- بخش سوم: ارزش غذایی فرآورده‌های ماکارونی     ۴-۱- بخش چهارم: موقعیت و محل کارخانة بازدید شده      فصل دوم:۲-۱- بخش اول: مواد اولیه مورد استفاده      فصل سوم:۱-۳- بخش اول : ساخت ماکارونی     ۱-۱-۳- روشهای ساخت انواع ماکارونی      الف: روش غیر پیوسته      ب: روش پیوسته      ۲-۳- بخش دوم:‌ انتقال دهنده      الف: انتقال دهنده‌های افقی      ب: انتقال دهنده‌های عمودی      ج: انتقال دهنده‌های بادی      فصل چهارم:۱-۴- بخش اول : خشک کردن      الف) خشک کردن اولیه      ب) خشک کردن میانی      ج) خشک کردن نهایی      ۲-۴- بخش دوم : یک دیاگرام خشک کردن موفقیت آمیز      ۳-۴- بخش سوم : منحنی خشک کردن و نمودار آن      فصل پنجم:۱-۵- گرمخانه‌های ماکارونی      فصل ششم:بخش اول : بسته‌بندی توسط کارگر و بسته‌بندی اتوماتیک      بخش دوم : ویژگی‌های بسته‌بندی مطابق استاندارد      فصل هفتم:۱-۷- بخش اول : نگهداری و انبار کردن محصول      فصل هشتم:  ۱-۸- بخش اول : بهداشت کارخانه      الف) رعایت بهداشت توسط کارگران خط تولید      ب) رعایت بهداشت توسط کارگران بخش بسته بندی و انبار      ج) نظافت قسمتهای مختلف انبار      فصل نهم: آزمايشگاه و كنترل كيفي۱-۹: بخش اول آزمایش شیمی      الف) تعیین pH ماکارونی      ب) آزمایش پخت و آزمایش جهت تعیین وزن مواد جامد در آب      ج) آزمایش رطوبت      ۲-۹- بخش دوم : طرز تهیه محیط‌های کشت      الف) طریقه کشت پلیت کنت آگار      ب) دستور  تهیه سوسپانسیون زرده تخم مرغ      پ) تهیه محیط کشت سوبرودکستروز آگار      ت) طریقه کشت و شمارش آزمونهای میکروبی      ث) تهیه محیط کشت باسیلوس سرئوس      ج) طریق کشت کپک     ۳-۹- بخش سوم : آزمون کنترل کیفی مواد اولیه      ۴-۹- بخش چهارم: کنترل کیفیت فرآورده‌های نهایی      فصل دهم: استاندار (213) ويژگيهاي ماكاروني۱-۱۰- بخش اول : استاندارد ویژگی‌های ماکارونی      فصل یازدهم: بحث و نتیجه‌گیری      پیشنهادات      مقالهمنابع   پرداخت و دریافت فایل برچسب ها: تحقیق توليد ماکاروني روش توليد ماکاروني مقاله توليد ماکاروني فرایند توليد ماکاروني پروژه توليد ماکاروني مراحل توليد ماکاروني پایان نامه صنایع غذایی فناوری تولید ماکارونی تکنولوژی تولید ماکارونی
  • تعمیرات و سرویس منوال سرویس منوال و (boardview) بردویو MS 7988 11
  • سرویس منوال و (boardview) بردویو MS 7988 11:شماتیک و boardview لپ تاپ در واقع توسط مهندیسن شرکت ها طراحی می شود که کار را برای تعمیرکاران آسان نمایند از این رو تعمیرکاران موبایل نیز برای بهبود کیفت کار خود و مسیر یابی دقیق روی نقشه نیازمند شماتیک موبایل می باشند .
  • جغرافیا شیپ فایل آبراهه های شهرستان لنگرود واقع در استان گیلان
  • شیپ فایل آبراهه های شهرستان لنگرود واقع در استان گیلان همراه با شیپ فایل محدوده شهرستان- این شیپ فایل ها در محیط نرم افزار GIS قابل ویرایش و قابل نمایش می باشد و در جدول توصیفی آن، طول آبراهه ها موجود است.
  • جغرافیا بررسی ویژگی های جمعیتی استان زنجان
  • تحقیق و مقاله رشته جغرافیا، مقدمه: زنجان در شمال‌غرب ایران و از بزرگترین شهرهای آذربایجانی‌نشین ایران است. و براساس آمارنامه‌های منتشر شده استانداری زنجان دارای ۳۸۶٬۸۵۱ نفر جمعیت در سال ۱۳۹۰ خورشیدی، بیستمین شهر کشور از لحاظ جمعیت محسوب می‌شود. نام زنجان عربی‌شده واژه زنگان است. مردم منطقه هنوز ...
  • معماری تحقیق تزئینات سنگی در معماری
  • دانلود تحقیق تزئینات سنگی در معماری ؛ مقدمه : سنگ يكي از قديمي ترين مصالحي است كه بشر از بدو زندگي بر روي زمين شناخته است و از آن براي تهيه وسائل مختلف زندگي و همين طور بناي آثار خود سود جسته است . در آثار به دست آمده از جوامعي كه در دوره پارينه سنگي مي زيسته اند ، ابزار كار و اسلحه سنگي ديده شده
  • معماری تحقیق بررسی کيفيت بتن با دوام در برابر خوردگی ميلگردها
  • دانلود تحقیق بررسی کيفيت بتن با دوام در برابر خوردگی ميلگردها ؛ قسمتی از متن: برای مشخص کردن بتن با دوام در برابر خوردگی ميلگردها روشهای مختلفی ارائه شده است که هر آزمايش و روش پيشنهادی به پارامتر معينی توجه دارد . آزمايشهای بسيار ساده تا بسيار مشکل و پر هزينه در اين مجموعه قرار دارد و معمولا" آزم
  • جغرافیا شیپ فایل آبراهه های شهرستان مشگین شهر واقع در استان اردبیل
  • شیپ فایل آبراهه های شهرستان مشگین شهر واقع در استان اردبیل همراه با شیپ فایل محدوده شهرستان- این شیپ فایل ها در محیط نرم افزار GIS قابل ویرایش و قابل نمایش می باشد و در جدول توصیفی آن، طول آبراهه ها موجود است.

    دیدگاهی بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.